مدیر پروژه نیروگاه ایران الانجی از تامین برق پروژه ایران الانجی خبر داد و گفت: هیچ مشکلی برای تامین برق این پروژه وجود ندارد و تمام تدابیر لازم اندیشیده شده است
به گزارش مشعل نیوز، محمد مهدیلو در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه ایرانال ان جی در نشستی خبری با بیان اینکه قرارداد این نیروگاه در سال ۱۳۸۷ منعقد شد که شامل پنج واحد گازی بوده که هرکدام به ظرفیت ۱۶۲ مگاوات و دو واحد بخار هرکدام به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات است، اظهار داشت: در مجموع این نیروگاه به نام ۱۱۳۰ مگاواتی مشهور است.
وی با بیان اینکه پروژه های سیکل ترکیبی از بخش بخش گازی اجرایی می شود، گفت: بخش گازی این نیروگاه با نیروگاه های دیگر تفاوت دارد، یعنی دیزل ژنراتورها در مواقع اضطراری برای کارخانه الانجی توان می دهند.
مدیر پروژه نیروگاه ایران الانجی افزود: در این نیروگاه چهار دیزل ۳.۳ مگاواتی قرار دارد که قدرت بالایی دارند، با اقداماتی که صورت گرفت توانستیم در سال ۱۳۹۱ واحد یک و دو گازی را به بهره برداری رسانده و سنکرون کنیم.
وی با تاکید بر اینکه بنا به دلایلی این پروژه از سمت کارفرما در آن زمان متوقف شد، گفت: سال ۱۳۹۹ مجدد کار را شروع کردیم و در آن زمان تا سال ۱۳۹۹ آنچه وجود داشت را به بهره برداری رساندیم و به توان کشور افزوده شد.
مهدی لو ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ واحد سه نیروگاه را با شبکه سنکرون کردیم و در سال ۱۴۰۰ توانستیم واحد چهار و پنج را با ثبت یک رکوردزنی در زمانی که پیک شبکه نیاز داشت به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه در همان زمان توانستیم در طول پنج ماه پست GIS۴۰۰ کیلوولت را نصب کنیم، اظهار کرد: قرار است برق تولیدی این نیروگاه فقط برای ایران الانجی استفاده شود اما به دلیل اینکه این کارخانه اکنون آمادگی دریافت برق را ندارد در حال حاضر بخشی از برق تولیدی به پارس جنوبی و بخشی دیگر به شبکه تحویل داده می شود.
مهدیلو با بیان اینکه از هفت واحد نیروگاه، پنج واحد راه اندازه شده است، گفت: اگر کارفرما متقاضی برق بیشتری باشد می توانیم تامین کنیم و هیچ مشکلی برای افزایش ظرفیت تولید نداریم.
وی با تاکید بر اینکه این پروژه تقریبا به طور کامل داخلیسازی شده است، گفت: برخی تجهیزات کوچک باتوجه به اینکه صرفه اقتصادی ندارد در داخل تولید نمی شود اما تجهیزات اصلی مانند توربین و ژنراتور به طور صد درصد در داخل تولید می شود.
مدیر پروژه نیروگاه ایران الانجی در شرکت نیرپارس با تاکید بر اینکه هیچکدام از نیروگاه های مپنا قابلیت سوخت مازوت ندارند و فقط سوخت گاز و یا گازوئیل می سوزانند، گفت: راندمان بخش گاز نیروگاه ۳۷ درصد است اما زمانی که بخش سیکل ترکیبی وارد مدار شود، راندمان به ۵۷ درصد میرسد و طبق پیشبینیهای صورت گرفته تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد.
مهدیلو با اشاره به نقش و اهمیت این نیروگاه برای حرکت موتور پروژه ایران الانجی، گفت: در پروژه الانجی الکتروکمپرسورهایی وجود دارد که موتور هر کدام از آن ها ۷۸.۵ مگاوات است.
وی خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی و برآوردهای صورت گرفته پروژه ایران الانجی تا سه الی چهار سال آینده راه اندازه می شود.